
Як це чудово: випив каву, потім закусив чашкою та задоволений пішов далі працювати. І це вже реальність.
Такі їстівні чашки виготовляє компанія Cupffee. Вони зроблені з семи інгредієнтів, включаючи вівсяні висівки, пшеничне борошно, злаки, кокосове масло. І не містять консервантів, підсолоджувачів, барвників, ГМО. Підходять для веганів. Навіть після того, як у них налили каву, чашки зберігають хрумку структуру не менше 40 хвилин. А їхній нейтральний смак ніяк не впливає на смак самого напою.
Їстівна чашка не протікає до дванадцяти годин та витримує температуру напою до 85 градусів Цельсія. І так, якщо її не з'їсти, вона саморозкладатиметься без виділення будь-яких шкідливих сполук і повністю зникне через кілька тижнів.
Чашки доступні для купівлі та випускаються у двох обсягах: 110 мл та 220 мл. Вони вже продаються в 55 країнах світу, а серед численних клієнтів компанії можна побачити Lavazza, Metro, Rioba та інші світові бренди. Власне, брендування цих чашок можливе за допомогою паперової етикетки, на якій можна надрукувати логотип і вказати іншу бажану інформацію.
Використані матеріали сайту cupffee.ch.